Line-up Haags Beat Festival compleet

Algemeen
Ook Spike treedt op tijdens het Haags Beat Festival.
Ook Spike treedt op tijdens het Haags Beat Festival. (Foto: pr)

Popagenda Scheveningen presenteert op zondag 14 augustus in het Zuiderparktheater de vierde editie van het Haags Beat Festival. Verleden week maakte de organisatie de laatste artiest bekend. Met de All Star Rockband met onder meer Eddy Chatelin, Woody Bruning en Spike van Zoest is de line-up compleet.


Het festival is een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek. Naast de All Star Rockband zullen ook Rinus Gerritsen, Loïs Lane, Peter Koelewijn, Rob Bolland, Erwin Nyhoff, Bintangs, AJ Plug & Band, Rocktown Buddies op zondag 14 augustus optreden in het Zuiderpark. Er is ook een grote finaleband optreden met bekende mystery guests. Aan jong talent ook geen gebrek. Zo is Luna Becking met haar band van de partij. Een programma samengesteld om je vingers bij af te likken: onze helden uit de sixties, gemixt met de jongere garde én nog vele verrassingen, meldt de organisatie.

Naast optredens delen artiesten en personen tijdens het Haags Beat Festival anekdotes met het publiek, gevoed door presentator Fred Zuiderwijk. Aanvang is om 14.30 uur. Tickets kosten €15,- (+ € 1,- reserveringskosten). Ooievaarspas: 50% korting op ticketprijs, alleen in de voorverkoop.