Inschrijving geopend voor vierde editie Scheveningen Light Walk

Algemeen
De deelnemers leggen de route in het donker af.
De deelnemers leggen de route in het donker af. (Foto: Bart Hoogveld )

Zaterdag 10 december vindt de vierde editie van de Scheveningen Light Walk plaats. Wie zin heeft om in de donkere wintermaand door een magisch verlicht Scheveningen te wandelen, kan nu inschrijven. 

Wie inschrijft via http://www.scheveningenlightwalk.nl/ kan kiezen uit de volgende afstanden: 7, 12 of 18 kilometer. De deelnemers leggen de route in het donker af. Onderweg worden ze verrast met bijzondere lichtgevende- en muzikale acts en kunnen ze genieten van versnaperingen die passen bij de tijd van het jaar. Bij de finish worden alle wandelaars warm onthaald met een herinneringsspeldje en kunnen ze nagenieten van hun prestatie.

Onverlicht

Voor de acts is het belangrijk dat het donker is, er zullen dus ook stukken onverlicht zijn op het parcours. Traditiegetrouw verschijnen de deelnemers met lampjes aan de start.

Verschillende starttijden

Er kan vanaf 16.30 uur gestart worden met de 18 kilometer wandeltocht gevolgd door de 7 en 12 kilometer in de avond. Voor de route van 7 kilometer zijn er twee startmogelijkheden, een vroege, zodat kinderen ook makkelijk mee kunnen lopen, en een iets latere start. Er is voldoende tijd om de afstanden af te leggen en onderweg te genieten van de acts.

KNRM

Na de wandeling is iedereen welkom op De Pier voor een afterwalk borrel. Het boothuis van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij is deze editie van de Scheveningen Light Walk ook weer onderdeel van de route. Tijdens het inschrijven krijg je de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen.