In Week tegen Eenzaamheid buurtdiners in Laak, Loosduinen en Ypenburg

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Resto van Harte)

Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats, een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Tijdens deze week brengen sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Albert Heijn mensen in Den Haag met elkaar in verbinding aan de eettafel. Op vijftig locaties door het hele land organiseren zij samen gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt, waarbij Albert Heijn de boodschappen voor de diners sponsort.

Speciaal voor de Week tegen Eenzaamheid opent er op maandag 3 oktober een pop-up Resto VanHarte locatie in het Vadercentrum, in het Laakkwartier. Gasten kunnen hier aanschuiven voor een kennismakingsprijs van 3,50 euro. Verder vinden in Den Haag de diners op de volgende locaties plaats: buurtcentrum De Geest, George Bizetstraat 25 op vrijdag 30 september en in De Yp, Oeverwallaan 130 op dinsdag 4 oktober. Inwoners van Den Haag die van lekker eten houden en nieuwe mensen willen leren kennen, kunnen zich aanmelden voor een diner via www.restovanharte.nl.

Dinerbonnen

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid nodigt Albert Heijn klanten uit om gezellig te komen eten bij Resto VanHarte. Dit gebeurt via advertenties in de landelijke dagbladen, in het Albert Heijn magazine Allerhande en in de winkel door middel van posters. Elke winkel deelt daarnaast een aantal dinerbonnen uit om mensen met gevoelens van eenzaamheid uit te nodigen om een keer gratis te komen mee-eten bij Resto VanHarte.

Locaties en tijden

Iedereen is van harte welkom om mee te eten of om mee te helpen tijdens de Resto VanHarte diners. De diners starten in Loosduinen en in het Vadercentrum om 17.30 uur en de inloop is vanaf 17.00 uur. In Ypenburg is de inloop om 17.30 uur en start het diner om 18.00 uur. Bijdrage voor het diner is zeven euro. Met Ooievaarspas is het 3,50 euro. Reserveren is verplicht. Dit kan via www.restovanharte.nl of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).