Wie wint de Haagse Woonprijs 2022?

Algemeen
Grotius.
Grotius. (Foto: pr)

Na twee succesvolle edities geeft Stichting Wonen in Den Haag ook dit jaar een vervolg aan de Haagse Woonprijs. Welk project staat straks in een rijtje winnaars met Caland Dock van NU Projectontwikkeling en Hoog Lindoduin van Vestia?

De Haagse Woonprijs waardeert projecten die een kwaliteitsimpuls zijn op het gebied van wonen met impact op de omgeving.

Genomineerde projecten

De vier projecten genomineerde projecten zijn: Leyhof van BPD Ontwikkeling, Haagse Hendrik – Haag Wonen, ZuidHaven – De Zuid C.V. (samenwerking ontwikkelaars MRP en VORM) en Grotius – Provast

Jury

De jury bezoekt deze maand de projecten om tot een uiteindelijke winnaar komen. De jury bestaat dit jaar uit: Marnix van Delft – Synchroon & voorzitter Stichting Wonen in Den Haag, Chris Schaapman – Kerk & Co, Phlip Boswinkel – Local, Mark Graafland – Bureau Kroner Architecten, Anjelica Cicilia – Syntrus Achmea en Brenda Witkamp - Era Contour (publieksjurylid)

Uitreiking

Tijdens het symposium Soft City – gezond wonen in een verdichte stad’ dat op maandag 28 november plaatsvindt, zal de Haagse Woonprijs 2022 worden uitgereikt.

Stichting Wonen in Den Haag

De Stichting is hèt Kennisplatform en netwerk van professionele partijen die in de stad Den Haag op de woningmarkt actief zijn. 

Haagse Hendrik.
ZuidHaven.
Leyhof.