Laat weten wat je vindt van het culturele aanbod in Den Haag en maak kans op drie gratis bezoeken aan culturele instellingen

Algemeen

De talentklas van Art-S-Cool krijgt een gastles over Oost-Indische inkt.
De talentklas van Art-S-Cool krijgt een gastles over Oost-Indische inkt. (Foto: Martijn Beekman)

Musea, theaters en bioscopen. De gemeente wil graag weten wat haar inwoners van het culturele aanbod in de stad vinden. De antwoorden op de enquête worden gebruikt bij het maken van een cultuurvisie. 

“Om te komen tot een cultuurvisie die aansluit op de wensen en behoeften van de Haagse inwoners is het heel belangrijk om ook hun mening te horen”, stelt wethouder Saskia Bruines. “De afgelopen maanden heeft de gemeente verschillende gesprekken gevoerd met inwoners, kunstenaars en medewerkers van culturele organisaties. Daarin hebben we veel gehoord over wat er goed gaat en wat er beter kan in de toekomst. Om te komen tot een cultuurvisie die aansluit op de wensen en behoeften van de Haagse inwoners is het heel belangrijk om ook hun mening te horen.” 

Vandaar de vraag: Hoe kijk jij naar het aanbod van kunst en cultuur in de stad? En wat vind je belangrijk voor de toekomst? De komende weken kan je jouw mening geven aan de gemeente via deze online vragenlijst en maak je kans op drie gratis bezoeken aan culturele instellingen in Den Haag.

Win toegangskaarten 

Door mee te doen via deze online vragenlijst maak je kans op drie gratis bezoeken aan culturele instellingen in Den Haag voor twee personen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer zeven minuten en is anoniem.