Op zoek naar origineel kerstcadeau? Ga dan naar deze kerstmarkt in het Paard

Algemeen
Jong Haagse kunstenaars verkopen hun eigen creaties.
Jong Haagse kunstenaars verkopen hun eigen creaties. (Foto: pr)

Kerstmarkt met betaalbare Haagse kunst

Prints, T-shirts, kleine schilderijen en fotografie. Kunstplatform Uit Het Gareel transformeert Poppodium Paard zondag 18 december voor één dag tot een kerstmarkt met betaalbare Haagse kunst, gemaakt door  jonge Haagse kunstenaars.

Tijdens de Uit Het Gareel Art Market Christmas Edition zijn in de foyer en laden en lossen loods van het Paard kunstwerken van 19 jonge Haagse kunstenaars te koop. De prijzen variëren van 1 euro tot maximaal 250 euro.

Het evenement draait niet alleen om kunst maar de muziekliefhebber komt ook aan zijn trekken! Haags muziekplatform Disco in Paradise heeft een mooie line-up gemaakt met opkomende dj’s die de muziek verzorgen tijdens het shoppen.
“Het is supertof dat de kunstenaars zelf ook allemaal aanwezig zijn op de markt, hierdoor kun je ook makkelijk een praatje met ze maken en meer te weten komen over de werken die ze maken!” aldus Frederique de Zeeuw, oprichtster van Uit Het Gareel.
Uit Het Gareel is een kunstplatform met als doel jonge Haagse kunstenaars een podium te bieden en mensen op een laagdrempelige manier met de hedendaagse lokale kunst in aanraking te laten komen.
De Uit Het Gareel Art Market Christmas Edition is op zondag 18 december van 11.00 tot 18.00 uur. Toegangsprijs: 5 euro. Bestel alvast je ticket bestellen via de website van het PAARD. Toegangskaarten zijn ook aan de deur verkrijgbaar.