Dit zijn zaterdag de acts tijdens de Scheveningen Light Walk

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Bart Hoogveld )

Zaterdag is het zo ver, de Scheveningen Light Walk vindt weer plaats! De deelnemers zullen bij deze bijzondere avondwandeling hun ogen uitkijken. Dit zijn de acts die ze op de route tegenkomen. 

Er zijn spectaculaire acts te zien langs de route, zoals een echte vuurspuwer en flyboarders. Ook een bewegende kop van 4 meter hoog met licht en geluid is zeker de moeite waard om even bij stil te staan.

Naast de acts van licht, is er ook muziek in alle genres. In de Nieuwe Badkapel zullen Big Band Metro en Koor Jan en Alleman optreden. Onderweg komen de wandelaars diverse muzikanten tegen, zoals een gitarist en violist, maar ook dj’s.

Even genieten in stilte is ook mogelijk. Speciaal voor deze editie zijn er weer een aantal kunstwerken. Ook wordt een aantal gebouwen, waaronder het Kurhaus, verlicht met een bijzondere lichtshow.

Familiewandeling 

Speciaal voor de kinderen die meewandelen is er op de 7 kilometer een kerstman aanwezig die kerstkransjes uitdeelt aan alle kinderen. Ook ontvangen alle kinderen een lekkere oliebol bij de Keizerstraat. Voor iedere leeftijd is de route de moeite waard. Onderweg zijn er acts die voor iedereen aansprekend zijn, van spectaculaire acts en DJ’s, tot mooie kunstwerken waar vol bewondering naar gekeken kan worden. 

Zin om mee te wandelen. Er is nog een beperkt aantal wandelkaarten te koop. Inschrijven kan via https://www.scheveningenlightwalk.nl/