Leuke actie Haagse stadsboerderijen: wie gun jij een fleurig bollenbakje?

Algemeen
Afbeelding
(Foto: pr)

Wil jij iemand aandragen voor een fleurig bollenbakje? Lever dan snel een leeg conservenblik in op één van de tien Haagse stadsboerderijen! Dit kan nog tot en met 26 januari.

In het voorjaar van 2022 waren voor het 200-jarige Mauritshuis heel veel kleurige bloemen te zien. De uitgebloeide biologische bloembollen zijn terecht gekomen bij de Haagse stadsboerderijen. Na een rustperiode wordt nu een deel van de bollen opnieuw ‘opgepot’ om begin 2023 voor de tweede keer fleurigheid te brengen bij Hagenaars.

Vijf personen

Wil je een speciaal iemand in Den Haag aandragen voor zo’n fleurig bollenbakje? Lever dan een leeg conservenblik met een briefje met naam van de speciale persoon en motivatie waarom hij/zij in aanmerking komt in op een van de 10 Haagse stadsboerderijen. Dit kan van 12 t/m 26 januari tijdens openingstijden.

Uit alle suggesties worden per stadsboerderij vijf personen geselecteerd. Zij ontvangen zo’n bakje met bolletjes. 

Bericht

De fleurigheid, de ontluikende Mauritshuisbollen, zitten in het ingeleverde blik. Iedere aandrager krijgt bericht of de persoon die door hem of haar is aangedragen, in aanmerking komt voor wat fleurigheid.