Deze artiesten komen op 27 april naar Kingsworld in het Zuiderpark

Algemeen
Verdeeld over drie podia staan artiesten geprogrammeerd.
Verdeeld over drie podia staan artiesten geprogrammeerd. (Foto: pr)

Donnie, Boef, Outsiders, Wolter Kroes, Samantha Steenwijk, Charly Lownoise, Freddy Moreira en Sarita Lorena zijn de topacts op de eerstvolgende editie van Kingsworld op donderdag 27 april. Dat maakte de organisatie vandaag bekend. 

Verdeeld over drie podia in het Zuiderpark staan artiesten geprogrammeerd. Op het hoofdpodium staan de grote nationale artiesten van dit moment. Donnie, die ervoor verantwoordelijk is dat iedereen in Nederland weet wat een “snelle planga” is, maakt zijn opwachting. Boef kent natuurlijk iedereen. Hij scoorde deze week zijn 14e nummer 1 hit met ‘’Probleem’’ en hij is inmiddels al jarenlang een van de polulairste rappers van Nederland. Chuckie, die voor zijn sets de hele wereld rondreist, doet Kingsworld aan in zijn eigen hometown. Ook Freddy Moreira is van de partij, die met zijn sexy beats alle heupen zal laten swingen. Daarnaast wacht jullie een optreden van Sarita Lorena, bekend van de Beste Zangers. Verder prijken KM, WEF, Diquenza, Latu en Pal Mundo Soundsystem op de line up van de Main Stage.

Huis van Oranje

Op het podium met de toepasselijke naam ‘Huis van Oranje’ staat de creme de la creme van de Nederlandstalige artiesten geprogrammeerd. Zo zijn naast Wolter Kroes, die met zijn ultieme Oranjeklapper ‘Viva Hollandia’ niet mag ontbreken, onder anderen Samantha Steenwijk, John West, Peter Beense, Janah Louard en Wesley Klein van de partij. Ook ras-Hagenees Outsiders, die momenteel alleen maar hoogtepunten in zijn carrière beleeft, is een vaste waarde in dit sterren ensemble. Tevens maken Ray Benjamin, Chicco, Party Amigo’s, Bertha Verbeek, DJ Rob van Dijck en nog vele andere artiesten hun opwachting op deze mooie Oranje Stage.

Happy 90’s Stage

Nieuw dit jaar is de Happy 90’s Stage. Hier wordt het publiek getrakteerd op het neusje van de zalm uit de Happy 90’s. Naast Charly Lownoise, die zo ongeveer de founder is van de Happy Hardcore, staan ook Dune, Critical Mass, Panic en Re-Style op het podium. Om het feest compleet te maken trekt ook publiekslieveling The Darkraver zijn 90’s platen uit de kast.

Kaarten zijn te koop via www.kingsworlddenhaag.nl.