Nemen robots de zorg over? Op dit festival in Den Haag komen zorgmedewerkers hier alles over te weten!

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Tijdens de Slimme Zorg Estafette 2023 organiseren ZWconnect en het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) het Love2Innovate Festival. Dit festival is op dinsdag 14 februari in Den Haag.

Dinsdag 14 februari kunnen studenten en zorgmedewerkers ervaren welke innovaties er in de zorg zijn. En nemen robots écht de zorg over; in het CIV aan de Aspasialaan 19 in Den Haag (Leidschenveen) kunnen ze het ontdekken.

Van 13.00 tot 16.00 uur staat er bij het CIV in Den Haag een mooi aanbod van actuele zorginnovaties en technologie. Daarnaast zijn er interessante presentaties, een workshop Technologie voor thuis en kunnen bezoekers herinneringen vastleggen in onze Love2Innovate photobooth.

Presentaties

  • Interactive Robotics: Rol van Robotica in de zorg en de laatste ontwikkelingen.
  • Meryam Smal: Kennismaken met de functie I-Nurse, taken en uitdagingen in de VVT.
  • Aanbieders van zorgtechnologie en innovaties, waaronder Wolk heupairbag, Merge Cube en VR in onderwijs en zorg.

Aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van de Slimme Zorg Estafette. Daar vind je ook een overzicht van andere activiteiten die tijdens de Slimme Zorg Estafette worden aangeboden. Voor deze activiteit is aanmelden overigens niet verplicht.

Slimme Zorg Estafette

De Slimme Zorg Estafette (SZE) wordt georganiseerd van 6 februari tot en met 3 maart, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport (VWS). Tijdens de Slimme Zorg Estafette staat innovatie in zorg, welzijn en preventie centraal. Elke week is er een regio aan zet, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio. Iedereen is welkom om de activiteiten tijdens de SZE bij te wonen en om zelf een activiteit te organiseren. In de regio West vindt de SZE plaats van 13 tot en met 17 februari.