Optredens van Anouk en BLØF deze zomer tijdens Live on the Beach

Algemeen
Donderdag 31 augustus treedt Anouk op.
Donderdag 31 augustus treedt Anouk op. (Foto: Paul Bergen)

Anouk en BLØF openen komende zomer de serie Live on the Beach strandconcerten. Donderdag 31 augustus treden ze op, op het strand van Scheveningen. 

Het voorprogramma wordt verzorgd door Claude. Zijn nummer ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ is al meer dan 17 miljoen keer gestreamd, staat inmiddels ruim 12 weken in de Top 40 en bereikte de #1 positie van zowel de Spotify Top 50 als de Top 40.

Blij

Organisator Arwin Touw: “We zijn blij dat we deze giganten op één avond samen op het Live on the Beach podium hebben kunnen krijgen. Anouk is al eerder te gast geweest, maar niet eerder in combinatie met een andere artiest. En dan eindelijk BLØF aan de Scheveningse kust in plaats van aan de Zeeuwse. Met de immens populaire Claude als support erbij wordt dit een avond met alleen maar hits, dat is duidelijk. Hoe kunnen we de serie Live on the Beach strandconcerten dan ook beter beginnen dan met deze artiesten. Dit kan dan ook niet anders dan één groot feest worden!”

Voorverkoop

De voorverkoop start vrijdag 10 februari om 10:00 uur.  Live on the Beach donderdag 31 augustus: Anouk en BLØF support: Claude · Tickets & informatie: www.liveonthebeach.nl. Ticketprijs: € 55,- (exclusief servicekosten)