Hagenaar één van de winnaars van succesvolle actie Van der Valk-actie

Algemeen
Magchelina van der Valk overhandigt een cadeaubon aan Maria en Eduard Bohtlingk.
Magchelina van der Valk overhandigt een cadeaubon aan Maria en Eduard Bohtlingk. (Foto: GvW-T)

De winnaars van de proefslaapactie die via Rodi.nl hadden ingeschreven, zijn bekend! Zij kunnen een nachtje heerlijk gaan proefslapen in het fonkelnieuwe Van der Valkhotel dat aan de rand van Midden-Delfland in Den Hoorn is verschenen. De aller-, allereerste gasten komen uit Maasland! Maar ook Menno Hoogduin uit Den Haag en Cees Boogaard uit Rijswijk vielen in de prijzen.

Door Gemma van Winden-Tetteroo

Maar liefst 11.863 liefhebbers hadden zich gemeld. Wie wil er nu niet gratis een nachtje in een supernieuw hotel proefslapen? Uit al die aanmelders zijn via de computer de namen van drie gelukkigen getrokken en Maria en Eduard Bohtlingk behoren daartoe. Sterker nog, zij zijn echt de allereerste gasten van het nieuwe hotel.

Blij verrast

Om de winnaars te verrassen had eigenaresse van het hotel, Magchelina van der Valk, een afspraak gemaakt met Eduard Bohtlingk in Maasland. De architect uit Maasland had geen flauw idee waar het over ging. Zijn vrouw Maria had hen opgegeven voor het proefslapen. Gelukkig kwam zij net op tijd thuis om op de foto te kunnen voor de overhandiging van de cadeaubon. Natuurlijk was het echtpaar blij verrast. Magchelina vond het heel erg leuk om de allereerste gasten van hun hotel persoonlijk uit te nodigen. “We starten rustig op met het hotel want we hebben een heel nieuw team, vandaar ook het proefslapen,” zegt Magchelina. “We verwachten binnen korte tijd de hotelkamers, het restaurant en de andere accommodaties aan te kunnen bieden. Wel in het begin op afspraak.”

Kijk even op de site van het hotel voor de mogelijkheden. Maar Maria en Eduard gaan dus alvast heerlijk genieten. De proefslaapactie heeft in meerdere titels van Uitgeverij West Media en onderdelen van Rodi.nl gestaan. De andere twee winnaars zijn Cees Boogaard uit Rijswijk en Menno Hoogduin uit Den Haag.