Haagse Kooktalent gezocht voor Vrijheidslunch op Lange Voorhout

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Tijdens de grootste Vrijheidslunch van ons land op vrijdag 5 mei op het Lange Voorhout eten 500 inwoners van Den Haag Vrijheidssoep en drie kleine bijgerechten. Voor die bijgerechten is de organisatie op zoek naar Haags kooktalent. 

De bijgerechten moeten passen bij de Surinaamse zoete aardappel maissoep van chef kok London Loy. Meedoen? Stuur je recept voor een lekkere salade, een smeersel voor op brood of een zoet dessert voor vrijdag 7 april in via www.haagsevrijheidsmaaltijden.nl De uitgekozen recepten worden maandag 17 april in Dudok beoordeeld door een jury onder leiding van London Loy. De jury kiest drie gerechten die het best smaken bij de Vrijheidssoep. De Participatie Keuken serveert deze gerechten tijdens de Vrijheidsmaaltijd in het Museumkwartier. Als winnaar help je mee in de keuken.

Prijzen

Van de drie winnende koks wordt een ‘Soepstory’ gemaakt met een mooie foto voor op de Haagse Vrijheidsmaaltijden website. Dudok biedt alle winnaars een lunch- of dinerbon voor twee personen aan.