Afbeelding
(Foto: pr)

Happy Halloween in Drievliet

zaterdag 22 oktober 2022 10:00 tot woensdag 30 november 17:00

Tijdens de herfstvakantie van 22 tot en met 30 oktober is het extra griezelig in Familiepark Drievliet. Voor families met kinderen wordt er Happy Halloween gevierd met vrolijke heksen en spoken. Er is een gezellige Halloween markt met spannende artikelen en waar kinderen leren hoe je van een pompoen een lantaren kan maken. Wie graag anderen wil laten schrikken kan zich gratis als griezel laten schminken. Het familierestaurant Paviljoen in Drievliet is omgetoverd tot griezelrestaurant met speciale heksenmenu’s. Een bezoek brengen aan het Spookmuseum van Drievliet is ook een hele belevenis. Het wordt bewoond door skeletten, trollen en andere vreemde griezels. Voor de wat oudere bezoekers die echt willen griezelen, komen aan het eind van de dag de spoken daar tot leven.
In het Parktheater van Drievliet worden dagelijks spannende shows in de sfeer van Halloween gepresenteerd. Aanvang 14.00 uur.
Geopend
Familiepark Drievliet is nog geopend tijdens het weekeinde van 15 en 16 oktober, 19 oktober en van 22 t/m 30 oktober dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Daarna sluit het park tot april 2023. De ingang van het park ligt aan de Laan van ‘s-Gravenmade te Den Haag. De toegangsprijs bedraagt € 26,50 p.p. (online € 22,50 p.p.) en kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang.