Afbeelding
(Foto: Floor Nijman)

nieuwsgierig of groepswonen wat voor je is ?

donderdag 24 november 2022 15:00 t/m 18:00

Kom geheel vrijblijvend kennis maken met een aantal woongroepen op donderdagmiddag 24 november in de ontmoetingsruimte van Centraal Wonen Houtwijk. Alle aanwezige woongroepen zijn op zoek naar nieuwe toekomstige bewoners!

Groepswonen is zelfstandig wonen in een sociaal verband. Je hebt je eigen appartement en deelt één of meerdere gemeenschappelijke ruimtes.

Iedere woongroep presenteert zich en daarna kun je individueel met de groepen in gesprek gaan. Zo kun je makkelijk zien welke woongroep bij je past. Immers, iedere woongroep is anders en heeft haar eigen identiteit. 

De groepen die aanwezig zijn: Anna Paulowna (50+, centrum), van Speijk (50+, centrum),  Diepenbrockhove (50+, Loosduinen), de Sierkan (50+, Scheveningen), Harvest (Meergeneratie, Loosduinen) en Centraal Wonen (Meergeneratie, Houtwijk). 

De middag begint om 15.00 en duurt tot 18.00. Graag aanmelden via info@centrumgroepswonen.nl