Pulchri Studio Cultuurborrel

vrijdag 25 november 2022 17:00 tot 22:00

Wees welkom op deze avond vol cultureel vermaak. Met verschillende tentoonstellingen, kunstenaars die aanwezig zijn, workshops en op diverse plekken live muziek. Pulchri Studio bruist als vanouds op deze verrassende en inspirerende avond. Alle galeries zijn tot 22.00 uur open. Diverse exposerende kunstenaars zijn aanwezig en vertellen je graag over hun werk.

Muziek

Louis XV zaal 18:30 – 19:30 uur: Herbststimmung

Een concert met piano en zang. Margret, Lucia en Nicolette zingen en spelen love songs van onder meer Schumann, Dvorák en Brahms. Wees op tijd, plaatsen zijn beperkt.

Mesdagzaal 19:30 – 20:30 uur: Doña en de Gado’sZang: Doña PessyBasgitaar: John PessyGitaar/Ukulele: Ernst Kraft van ErmelOns repertoire bestaat uit nostalgische Indische liedjes met een vette knipoog naar Tempo Doeloe.

Sociëteit

Vanaf 20:30 uur: Coba en haar CobetsCabaret-chantant over het leven in de oude rosse buurt met Haagse Coba en haar Cobets.

Workshop

Mesdagzaal18:30 - 20:00 uur: workshop Batikken (€ 25,-) In het kader van de tentoonstelling Moederland - Kunst, Identiteit en dekolonisatie maak je tijdens deze workshop met nostalgische foto(kopieën), het batikken en schilderen je eigen familieherinnering op karton. Door de batikwas ontstaat het licht in je kunstwerk. Maar het kan ook op een kistje/doos. Iedereen, van welke afkomst dan ook, kan meedoen en heeft zijn eigen gedenkwaardige familiegeschiedenis. Voor volgende generaties is het een waardevol en beeldend verhaal, voor meer begrip en respect van familiegeschiedenis en herinneringen.
Meenemen: (oude) familiefoto/kopie niet groter dan 13 x 18 cm. (En eventueel een klein kistje of doosje als je daarop wilt batikken)
Aanmelden via: info@shellylapre.nl

Eten en drinken

In de sociëteit kan je terecht voor een drankje en een hapje, vanaf 21.00 uur is er live muziek. Deze avond is er een speciaal cultuurborrel menu. Zeker zijn van een tafel? Reserveer via thuisbijpulchri@museumcatering.nl of bel 070-3029865. Drankjes zijn ook verkrijgbaar bij de bar naast de Louis XV-zaal.