Afbeelding
(Foto: Elselien Wakkee)

Christmas Concert

zondag 18 december 2022 16:00 t/m 17:00

Christmas Concert van het American Protestant Church Choir

Zondag 18 december geeft het koor van de Amerikaanse kerk in Den Haag, voor het eerst sinds een paar jaar, weer een Kerstconcert.  Deze keer heeft het koor  ervoor gekozen om het Magnifacat van John Rutter uit te voeren. Naast dit mooie werk zal het APCH koor ook enkele andere kerstlieden van John Rutter en David Willcocks uitvoeren. Het hele concert zal ongeveer een uur duren.

 Het koor wordt ondersteund door zeer goede solisten, veelal gevorderde studenten van het conservatorium in Den Haag. De begeleiding van het concert is in handen van de vaste organist van het koor Gijsbert Kok. De dirigent is John Bakker.

Het concert begint om 16.00 uur. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd. 

Vanaf een half uur voor het concert bent u welkom

Voor meer informatie kunt u een mailen naar John Bakker: musicdirector@apch.nll

The American Protestant Church of The Hague

Esther-de Boer van Rijklaan 20, Den Haag

Locatie