Afbeelding
(Foto: pr)

Dancefestival Den Haag Outdoor in Zuiderpark

zaterdag 18 juni 2022 7:13

Den Haag Outdoor vindt dit jaar plaats helemaal aan het begin van de Festivalzomer, waar het voorheen de hekkensluiter van het seizoen was. Op zaterdag 18 juni is het zover. Dan strijkt het Haagse Dance Festival ‘Den Haag Outdoor’ voor de vierde keer neer in het schitterende Zuiderpark.

Den Haag Outdoor was in 2017 het eerste echte Dance Festival in Den Haag. Het biedt voor ieder wat wils met verschillende muziekstijlen verdeeld over maar liefst vijf areas.

Zo kunnen Techno liefhebbers losgaan in de grote festivaltent. Daarnaast is er de Deephouse/ Techhouse stage. Tijdens de vorige editie was de ruimte bij de Urban/ House Stage bijna te klein. Reden voor de organisatie om dit podium te verplaatsen en te vergoten. Het Grote Foute Feest is inmiddels ook een vaste en onmisbare waarde op het Haagse Festival. Bezoekers van het festival kunnen hier meezingen met alle Nederlandstalige en Foute hits die je kent. Het is zelfs mogelijk om de karaoke-microfoon te pakken. Tot slot is de ASTA stage niet meer weg te denken van het Festival. Hier wordt met Oldschool en Classics een ode gebracht aan de legendarische club aan het Spui en aan die tijd.

Naast de vijf podia is er op het festivaterrein ook een food court en ontbreken de zweefmolen en het reuzenrad ook dit jaar niet. 

Den Haag Outdoor wordt georganiseerd door Hofstad Festivals.

Locatie