Afbeelding
(Foto: )

Expositie PROJECT STARTBLOK

woensdag 29 maart 2023 9:00 tot zaterdag 16 april 17:00

“Hoe is het nou om samen te leven met mensen met een echt heel andere achtergrond en geschiedenis dan die van jou?” Dat was de vraag die fotograaf Karijn Kakebeeke zich stelde toen ze kennismaakte met Startblok Riekerhaven, het eerste woonconcept in Nederland waarin statushouders met Nederlandse studenten en starters samenwonen. Het leidde tot een multimediale tentoonstelling waarin bezoekers worden meegenomen in het leven van vier bewoners van het Amsterdamse wooncomplex.

Van 21 maart tot en met 16 april is de multimediale tentoonstelling PROJECT STARTBLOK over jong zijn en leren samenwonen te zien in het Atrium, Spui 70 in Den Haag.

Op 7 april is er speciaal programma in het kader van het Movies that Matter festival.