Afbeelding
(Foto: Asgeir)

Songwriter Asgeir bij Zuiderpark Live te zien

zondag 11 juni 2023 20:00 tot 1:00

Ons land maakte kennis met Ásgeir tijdens Eurosonic Noorderslag in 2013. In januari 2014 keerde hij terug naar Groningen om tijdens hetzelfde festival de European Boarder Breakers Award in ontvangst te nemen. Dezelfde maand volgde de release van de Engelstalige versie van zijn debuutalbum ‘In The Silence’, met als gevolg veel succesvolle optredens op onder andere Into The Great Wide Open Festival en uitverkochte shows in Paradiso Amsterdam.

Ásgeir heeft als de snelst verkopende artiest van IJslandse bodem niet alleen drie nummer 1 hits op zijn naam staan, ook heeft inmiddels 4  Icelandic Music Awards (Best Album, Best Newcomer, Public Choice & Online Achievement), een Icelandic Kraumur Award en een nominatie voor de prestigieuze Nordic Music Prize in de wacht gesleept.

Tickets

Ásgeir is te zien op 11 juni in Openluchttheater Zuiderpark in Den Haag. De kaarten kosten €34,50 per stuk.

Speeldata en tijden

11juni – 20.00 uur