Filmposter Het Grote Onderwateravontuur van Barney en Beenie
Filmposter Het Grote Onderwateravontuur van Barney en Beenie (Foto: Fulldome Studio DN)

Het Grote Onderwateravontuur van Barney en Beenie

donderdag 6 juli 2023 10:00 tot zaterdag 30 september 10:30

De kleine onderzeeër Barney woont in een prachtige onderwaterwereld. Die houdt hij mooi en schoon voor alle bewoners. Barney beleeft vele avonturen, samen met zijn vriendinnetje, het zeepaardje Beenie. Omdat ze veel afval tegenkomen, richten ze de Barney en Beenie Cleanup Club op en vragen bezoekers om mee te helpen. Dit is een vrolijke, spannende en leerzame grootbeeldfilm voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Op een toegankelijke manier leren ze over het leven in de zeeën en oceanen, over sterrenbeelden en over het belang van het leven onderwater te beschermen. Maar bovenal is de grootbeeldfilm op het koepelscherm, dat zo groot is als een half voetbalveld, voor kinderen een onvergetelijke belevenis.

Voor informatie en tickets bezoek je https://www.museon-omniversum.nl/film/het-grote-onderwateravontuur-van-barney-en-beeney