Header
Header (Foto: Museon-Omniversum.nl)

One Planet Talk & Minecraft sneak preview

donderdag 21 september 2023 17:00 tot 19:00

Gezocht: Toekomstontwerpers

Deze Talk is ook de feestelijke opening van de nieuwe themaperiode in Museon-Omniversum, genaamd “Gezocht: Toekomstontwerpers”. Van september 2023 t/m februari 2024 brengen wij met verschillende activiteiten, events en expositie-onderdelen de ontwerper in onze bezoeker naar boven. Bezoekers kunnen dan o.a. met Minecraft-activiteiten op een creatieve manier aan de slag met de onderwerpen klimaatadaptatie, mobiliteit en inclusief ontwerp.

Minecraft sneak preview

Na de Talk op 21 september krijg je een sneak preview van de eerste contouren van de Stad van de Toekomst in de Dome, die onze Minecraft-experts aan het bouwen zijn. Hoe is het om zelf te ontwerpen en bouwen aan de Stad van de Toekomst? Welke uitdagingen zijn er? Wat voor leuke en creatieve oplossingen bedenken de Minecraft-experts? Het is de start van een periode waarin bezoekers zelf aan de tekentafel staan en – digitaal en fysiek – als toekomstontwerpers aan de slag gaan.

Programma One Planet Talk en Minecraft sneak preview:

16:30 uur: Ontvangst in foyer van de Dome

17:00 uur: Start programma in de Dome

18:00 uur: Drankje en hapje

19:00 uur: Einde