Afbeelding
(Foto: Klaas Bruins)

Bethel Muziek Matinee met Kristel Snellen en Henk de Kat

zondag 18 februari 2024 15:00 tot 16:00

Singer songwriter Kristel Snellen groeide op in een huis vol folkmuziek. Ze woonde vijf jaar in Ierland en de liefde voor de folk is altijd gebleven. De laatste jaren haalt ze haar inspiratie bovendien uit de Americana. Kristel schrijft korte verhalen en liedjes waarin ze de donkere randjes niet schuwt. Ze deelde het podium met bekende songwriters als Dayna Kürtz (US) en Malcolm MacWatt (UK) en zingt regelmatig samen met Arno Lorriaux. Momenteel werkt ze met Robert Maché (US) aan haar eerste EP.Ze zal in deze BethelMuziekMatinee op gitaar begeleid worden door Kimmo Zegers.

Henk de Kat met “Veerkracht uit het moeras”Henk de Kat speelt bluesaccordeon met bas en zingt eigen composities over de vier eeuwen oude ontstaansgeschiedenis van cajon en zydeco uit Louisiana.Hij wordt daarbij begeleid door John den Exter op cajon.

Start expositie
Voor het eerst en Bethel zijn er kunstwerken te zien van beeldend kunstenaar Minne Smits. Hij zal er zelf bij aanwezig zijn.