Great Catch
Great Catch (Foto: Gerrit Schreurs)

Great Catch - Fresh taste of circus in Korzo

donderdag 29 februari 2024 20:15 tot 22:00

Een nieuwe vangst circusmakers op tournee door Nederland.

Great Catch is een verrassend programma van een nieuwe generatie circusartiesten. De Circuscoalitie selecteerde drie originele korte producties van fris circustalent die samen touren langs de Nederlandse theaters. Je wordt getrakteerd op grappige, ontroerende en persoonlijke voorstellingen van Luuk Brantjes, Tête-bêche en Harvey Cobb. Catch it if you can! Te zien in Den Haag in Korzo op donderdag 29 februari. Great Catch speelt ook in Leiden (3 apr) en Rotterdam (5 apr).

Luuk Brantjes heeft zich gespecialiseerd in het teeterboard, waarmee kracht omgezet kan worden in een staat van gewichtloosheid. In L O N E maakt hij de balans op tussen alleen of eenzaam zijn. 

Acrobatentrio Tête-bêche combineert in 3+1 het spel van de diabolo met partneracrobatiek. Ze bouwen een complex web van hypnotiserende choreografieën, afgewisseld met spectaculaire momenten waarbij niet alleen de diabolo maar ook de acrobaten door de lucht vliegen. 

Harvey Cobb won in 2022 de BNG Bank Circusprijs met zijn eigenzinnige mix van comedy, improvisatie en jongleren. Harvey speelt een deel uit zijn hilarische solo Pink Boots and An Alcoholic Sock Puppet met maffe stand-up, doorvoelde oprechtheid en een overvloed aan roze laarzen.

“Het is snoepen van de verscheidenheid aan talent.” (theaterkrant over Great Catch in 2021)

Tournee 23 februari t/m 21 april 2024

Instagram: @greatcatch_freshtasteofcircus