Logo voor 40 jaar DK
Logo voor 40 jaar DK (Foto: Zelfgemaakt )

Gezondheidscentrum De Koning bestaat 40 jaar en viert dit met een knuffelkliniek

zaterdag 20 april 2024 10:00 tot 13:00

Dit jaar bestaat gezondheidscentrum De Koning in de Schilderswijk 40 jaar. Op 20 april wordt dit groots gevierd. Speciaal voor kinderen van 3 t/m 8 jaar wordt er een knuffelkliniek georganiseerd. Kinderen kunnen met hun knuffel langs de huisarts, psycholoog, diƫtist, fysiotherapeut, apotheek en verpleegkundige om hun knuffel te laten onderzoeken. Na afloop zijn de knuffels weer gezond en hebben de kinderen wat geleerd over gezondheid! Naast de knuffelkliniek is er een fototentoonstelling te zien over de historie van het gezondheidscentrum en staat er een hapje en drankje klaar

Wanneer: Zaterdag 20 april tussen 10 en 13 uur

Wie: kinderen tussen 3 en 8 jaar met hun ouders

Waar: gezondheidscentrum De Koning Koningstraat 104