De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis (Foto: StoryTrail.nl)

StoryTrail Theaterwandeling door Den Haag

zondag 28 april 2024 14:00 tot 15:30

Op zondag 28 april komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Den Haag voor de eerste StoryTrail stadswandeling van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Godefridus is je gids tijdens een avontuurlijke reis door de stadsgeschiedenis. Ga mee en ontmoet de Haagse helden en schurken uit het verre verleden. 

Wie met Godefridus door Den Haag wandelt, zal genieten van de prachtige grachten, pleinen, kerken en paleizen die de stad rijk is - maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over Hoeken en Kabeljauwen. Moord en doodslag. Kak en bluf. Én natuurlijk over de enige echte Haagse ooievaar.    

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Godefridus de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Den Haag tijdens een vertel-avontuur dat je niet snel zult vergeten.  

De StoryTrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 28 april 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).