ADO Cato Pijnacker Hordijk
ADO Cato Pijnacker Hordijk (Foto: ADO Den Haag/Eric de Wit)

ADO MEIDEN VOETBALCLINIC BIJ GRAAF WILLEM

woensdag 15 mei 2024 13:00 tot 14:30

Ben jij tussen de 8 en 13 jaar en vind je meidenvoetbal leuk? 

Wil je leren van de ADO Den Haag speelsters? 

Doe dan mee aan de ADO meiden voetbalclinic bij Graaf Willem. 

Graaf Willem II VAC is een warme familievereniging met ambitie waar plezier en prestatie al 112 jaar perfect samengaan. Er is een grote meiden- en vrouwenafdeling van ongeveer 250 leden, 15 meidenteams (plus meiden die bij de jongens meespelen) en een ambitieus Vrouwen-1 team. Graaf Willem is daarmee 1 van de grootste en succesvolste meiden- en vrouwenclubs in de regio. Het clubhuis is nieuw en ze hebben een officieel partnerschap met ADO Den Haag Vrouwen. Verschillende meiden die bij Graaf Willem zijn begonnen, spelen nu in teams bij ADO Den Haag, zoals Cato Pijnacker Hordijk, die als verdediger van ADO Den Haag Vrouwen in de A-selectie meespeelt. 

De voetbalclinic is gratis en ervaring is niet nodig, enthousiasme is voldoende. 

Bij interesse in de ADO meiden voetbalclinic bij Graaf Willem óf in een gratis proeftraining kun je je zo spoedig mogelijk aanmelden, onder vermelding van je naam en leeftijd, bij meidencoordinator-onderbouw@graafwillem.nl.

ADO meiden voetbalclinic:

Leeftijd: meiden van 8 tot en met 13 jaar 

Datum: woensdag 15 mei 2024

Tijdstip: van 13.00 tot 14.30 uur

Locatie: Graaf Willem II VAC

Adres: Sportpark De Roggewoning, Buurtweg 123, 2244 AJ Wassenaar