De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis (Foto: StoryTrail.nl)

StoryTrail Theaterwandeling door Den Haag

zondag 26 mei 2024 14:00 tot 15:30

Een levendige rondleiding door Den Haag? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Godefridus zijn. Op zondag 26 mei kan je met hem mee op avontuur in de binnenstad. Tijdens de StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis. 

Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, strijd, ophef en vertier. Je ontmoet de grootste helden en schurken uit het verleden. Je maakt kennis met hoge heren en ooievaars. En je komt zelfs oog in oog te staan met Hoeken en Kabeljauwen. Wat die in Den Haag te zoeken hadden? En wat je van al die historie nog terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen.       

De StoryTrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 26 mei 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).