Lange Voorhout weekend lang Haags Montmartre

Cultuur
Afbeelding
(Foto: pr)

Zaterdag 20 en zondag 21 mei waan je je op het Lange Voorhout in Den Haag in het Montmartre van Den Haag. In de ruim honderdvijftig stands wordt kunst, brocante en vintage aangeboden. 

Er komen kraamhouders uit binnen- en buitenland naar het Lange Voorhout.  Deze markt is de plek voor de kunst- en antiekliefhebber die opzoek is naar originele spullen. De verscheidenheid aan kramen is zo groot dat er van alles tussen zit. Van sculpturen tot schilderijen en van vintagespulletjes tot antiek en brocante.

Het programma wordt opgeluisterd door een karikaturist, een kunstenaarswedstrijd, een gratis schilders terras en Franse Muziek.

Karikaturist

Net als in het echte Montmartre, is het mogelijk om een karikatuur te laten maken. Rembrandt van Gein maakt ze desgevraagd.

Kunstwedstrijd

Diverse Haagse Kunstschilders stellen dit weekend hun werk tentoon. Het publiek is de jury! 

Schilders terras

Zelf aan de slag? Dat kan! Neem plek op het schilders terras en ga aan de slag.  Deze activiteit is gratis en ook geschikt voor kinderen.

Eten en drinken op zijn Frans

In het Montmartre van Den Haag kan een Franse crêpe natuurlijk niet ontbreken. De Franse lekkernij kan onder het genot van de mooiste Franse chansons worden genuttigd.