Elektrisch verstelbare relaxstoelen nu ook in vijf zalen van Pathé Scheveningen

Cultuur
Afbeelding
(Foto: pr)

Vanuit een luie stoel genieten van topfilms; het kan in Scheveningen! Vijf zalen van Pathé Scheveningen zijn voorzien van de elektrisch verstelbare Relax Seats met tafeltjes.

Pathé Scheveningen is de zevende Pathé bioscoop die vrijwel volledig uitgerust is met Relax Seats. De eerste Relax Seat zaal bij Pathé Scheveningen werd op 23 juni geopend. De Dolby Cinema-zaal en de 4DX-zaal behouden hun eigen stoelen. Deze zijn hiervoor het beste geschikt. Pathé Ypenburg in Den Haag ging in april ook open met de succesvolle comfortabele stoelen.

Blij

Theatermanager Pathé Scheveningen Rients Schipper: “We zijn ontzettend blij dat we onze bezoekers in Pathé Scheveningen kunnen trakteren op deze nieuwe ervaring. Met de Relax Seats geven we onze gasten een extra vleugje comfort, terwijl ze zich compleet kunnen onderdompelen in de mooiste verhalen op het grote doek. De eerste bezoekers van de Relax Seats gaven aan het comfort van de stoelen en de tafeltjes enorm te waarderen.”

Favoriete stand

Relax Seats De ‘Pathé Relax Seat’ is een elektrisch verstelbare stoel. Met een knop kan de bezoeker de rugleuning en voetenbank instellen naar zijn of haar favoriete stand. Iedere stoel is ook voorzien van een tafeltje, waar bezoekers makkelijk een hapje en drankje op kunnen plaatsen. Uiteraard zijn de Relax Seat-zalen zo opgebouwd dat de bezoeker vanaf iedere stoel perfect zicht heeft op het doek. Pathé plaatste eerder al de Relax Seats in alle zalen van haar bioscopen in Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Haarlem, Ede en Pathé Ypenburg in Den Haag.