The High Kings zijn terug op Scheveningen

Cultuur
Afbeelding
(Foto: pr)

The High Kings viert zijn 15-jarig jubileum en keert terug naar de Benelux met een tour én het nieuwe album ‘The Road Not Taken’. Woensdag 4 oktober treedt deze Ierse folkband op in De Nieuwe Badkapel.

Door Martin Reitsma

In Ierland zijn ze al jaren de grootste Irish Folk Band en dit is niet zonder reden. Hun debuutplaat werd al meteen bekroond met de titel “Irish Folk Band of the Year” en de vier daaropvolgende albums werden in het thuisland bekroond met platinum. De band heeft uitverkochte zalen gespeeld in de Benelux en landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Met meer dan 13 instrumenten op zak, spelen deze multi-instrumentalisten met veel passie en energie. Hun setlist bevat niet alleen eigen nummers, maar de bekende Ierse ballads en traditionele sing-a-longs waar het hele publiek voluit van kan genieten. In 2023 bestaan The High Kings 15 jaar en dat wordt gevierd met de release van een nieuw album ‘The Road Not Taken’ in juni en met een wereldwijde tour.

Tickets

Woensdag 4 oktober om 20.00 uur in De Nieuwe Badkapel aan de Nieuwe Parklaan 90. Deuren open: 19:00 uur. Tickets à €26,50 (+ 1 euro servicekosten) zijn te koop via https://podiumaanzee.stager.nl/web/tickets/111308795