Videoclip Westlandse rockband opgenomen op Segbroek College

Cultuur
Fragment uit de videoclip, opgenomen op de werkplek van een van de bandleden: het scheikundelokaal van het Segbroek College.
Fragment uit de videoclip, opgenomen op de werkplek van een van de bandleden: het scheikundelokaal van het Segbroek College. (Foto: YouTube)

Een productie van echt Westlandse bodem, maar opgenomen in Den Haag: dat is de nieuwe videoclip bij de debuutsingle Chemistry van de Westlandse rockband Leftovers. 

De video is geregisseerd door Naomi Weterings tijdens haar stage bij het ‘s-Gravenzandse bedrijf Glenn Mostert Fotografie, maar hij is gefilmd op de school waar zanger Paul Zuijderwijk werkzaam is: het Segbroek College in Den Haag. Wat voor vak hij geeft? Check daarvoor de titel van het lied maar... Wie benieuwd is naar het eindresultaat kan de videoclip bekijken op YouTube.


Chemistry is nu ook beschikbaar op Spotify, waar fans een extra track van Leftovers kunnen vinden. De band is klaar om het podium te veroveren met een dynamische live set van een uur, bestaande uit hun eigen werk en enkele covers.

Voor boekingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen via leftoversbandof@gmail.com of telefonisch via 06 30932408.

Over Leftovers

Leftovers is een gepassioneerde rockband uit het Westland, bestaande uit ervaren muzikanten die elkaar al geruime tijd kennen. Met een mix van stevige rock, pakkende loopjes en meeslepende zanglijnen, biedt Leftovers een onvergetelijke live-ervaring voor hun publiek.

Samenstelling band

In de kern van Leftovers weerklinkt de dynamiek van het leven zelf, gevangen in de individuele talenten van elk bandlid. Glenn Mostert, de gitarist, keert terug naar de muziekscene als een gevallen held, beladen met ervaringen die zijn riffs doordrenken met een rauwe, ongepolijste energie die typerend is voor punkrock.
Roy van der Steen, de onwrikbare bassist, is de ruggengraat van de band, zijn spel doordrenkt met een kracht die elke noot verankert en elke song versterkt met een massieve onderstroom van geluid.


 Glenn Mostert Fotografie

Johnny van Nieuwkerk, de andere gitarist, domineert het podium met een ongeëvenaarde vastberadenheid en focus. Zijn aanwezigheid is als een magnetische kracht die de aandacht van het publiek vasthoudt, terwijl zijn vingers moeiteloos over de snaren glijden, vurige melodieën creërend die de ziel beroeren.
Paul Zuijderwijk, de charismatische zanger, staat bekend om zijn krachtige stem die als een storm door de muziek snijdt, en zijn optredens zijn doordrenkt van een ontembare energie die het publiek meesleept op een emotionele achtbaan.
En dan is er Jim Voogd, de drummer, wiens ritmes de hartslag van de band vormen, doordrenkt met een passie voor groovende rock die elk nummer tot leven brengt en de luisteraars verleidt om te bewegen.