Jack Black is toe aan de volgende stap: een fijn huisje met een tuin!

Dieren
Jack houdt van spelen.
Jack houdt van spelen. (Foto: pr)

Jack Black is als zwerver van straat gehaald door de medewerkers van de Dierenambulance. Maar vermoedelijk was hij wel ooit een huiskat. Hij is namelijk best aardig tegen de vrijwilligers in het Dierenhospitaal. En dat is bij echte zwerfkatten meestal niet het geval.  Jack Black is nu toe aan de volgende stap in zijn leven: een fijn huisje met een tuin.

Op zijn verlanglijstje staat verder ook een lekkere zachte bank, waar hij na zijn dagelijkse avonturen op mag neerploffen. En mensen die een beetje geduld met hem hebben. Spelen is de sleutel naar zijn hart. En voor liquid snackies kan je hem wakker maken. Jackie houdt van het goede leven. Wie nou niet?

Kleine kamer

Jack Black zal de overgang naar een nieuw huis waarschijnlijk heel spannend vinden. Laat hem daarom in het begin in een kleine kamer. Bezoek hem meerdere keren per dag. Ga lekker bij hem zitten, praat tegen hem en geef hem af en toe een lekker hapje. Als hij helemaal op zijn gemak is kan hij voorzichtig vanuit zijn veilige kamer het huis verder verkennen. Bij alles geldt: geduld is heel belangrijk!

Naar buiten

Jack mag pas naar buiten als hij thuis als veilige haven ervaart, waar hij naar terug rent en niet van weg rent. Als hij té snel naar buiten wordt gelaten, is de kans groot dat hij wegloopt. Jack Black is ongeveer 4 jaar oud, gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

Jack Black heeft vermoedelijk geen moeite met honden en andere katten in zijn nabije omgeving. Liever geen huis met jongere kinderen, maar vanaf 12 plus. 

Interesse? Ga voor meer informatie naar dierenambulancedenhaag.nl