Bespaar tijd en moeite bij het opruimen met Byewaste

Nieuws
Gebruik voor iedere categorie een aparte doos of tas en label de pakketten met de handige stickers van Byewaste
Gebruik voor iedere categorie een aparte doos of tas en label de pakketten met de handige stickers van Byewaste (Foto: pr)

Heb jij nog boeken, elektronica, speelgoed, textielwaren of klein huisraad waar je graag vanaf wilt? Dan is er goed nieuws. Byewaste, de gratis ophaalservice voor tweedehands spullen, is nu beschikbaar in Loosduinen.

Byewaste zorgt ervoor dat jouw spullen een tweede leven krijgen via een uitgebreid netwerk van lokale en duurzame partners, waaronder de gerenommeerde kringloopwinkels van Schroeder. Zo kun je met een gerust hart ontspullen, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere samenleving.

Minder uitstoot

Maar er is meer. Door ervoor te zorgen dat al deze spullen op de juiste manier worden hergebruikt, voorkomen we dat ze worden verbrand of op de stort belanden. Het resultaat? Per pick-up voorkomen we maar liefst 38 kg aan CO2-uitstoot. Een mooi cadeau voor zowel een ander als de planeet.

Hoe werkt het?

Verzamel alle spullen die je een tweede leven wilt geven. Denk aan boeken, elektronica, speelgoed, textielwaren en klein huisraad. Bereid het pakket voor: gebruik voor iedere categorie een aparte doos of tas. Zorg ervoor dat de afmetingen van de doos of tas niet groter zijn dan 48 x 32 x 36 cm en het gewicht niet meer dan 10 kg bedraagt. Label de pakketten met de handige stickers van Byewaste of schrijf de inhoud op met pen en papier.
Download voor het maken van een afspraak de gratis Byewaste app of bezoek www.byewaste.nl. Kies het gewenste tijdslot en zorg ervoor dat je thuis bent tijdens de ophaalservice.

Meer informatie

Meer informatie op www.byewaste.nl. Kortom, bespaar tijd, moeite en help mee aan een duurzamere toekomst met Byewaste. Ontspullen was nog nooit zo eenvoudig!