Deze rode ‘niets aan de hand’ katers zoeken fijne woonplek

Nieuws
Atlas knuffelt graag.
Atlas knuffelt graag. (Foto: Simone Janssen)

‘Zo raar, maar we krijgen geen respons op Atlas en Muffin.’ Bij het Dierenhospitaal van de Dierenambulance Den Haag e.o. begrijpen ze er niets van, want ‘normaliter vliegen rooien de deur uit.’ Bovendien zijn ze gewoon lief, ‘echte niets aan de hand katers.’ Wie gaat daar nou niet voor!

Neem nou de 3-jarige Atlas. Hij had zijn pootje gebroken. Dat  werd in het Dierenhospitaal gespalkt, maar ondanks de gedwongen hokrust die daarop volgde, bleef hij verschrikkelijk lief en knuffelig. Zijn voorpoot is inmiddels genezen en de rood-witte, blije kater is helemaal toe aan een volgende stap in zijn leven. Atlas is een lieve kat! Hij houdt van knuffelen en aandacht. Dan gaat ‘ie lekker rollebollen over de grond. Hij geniet in het Dierenhospitaal ook van de buitenren en zit heerlijk met zijn snoet in de zon. Ook een beetje gek doen en achter speeltjes aan vindt ‘ie het einde. Zijn poot doet het nu weer hartstikke goed, en Atlas mag weer lekker naar hartenlust spelen. Eenmaal in een nieuw huis, zal hij eerst moeten wennen en mag hij pas naar buiten als hij zijn nieuwe onderkomen als veilige haven ervaart. En let op: Atlas is een handige jongen die de gaatjes en kiertjes in de gaten houdt.
Atlas is ongeveer 3 jaar oud, gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Hij heeft geen problemen met andere katten, liever geen al te jonge kinderen en hij wil graag een huis met een tuin.

Vrolijke vrijkous

Muffin is een vrolijke vrijkous van 3 jaar oud. Een oplettende mevrouw had gezien dat er in de buurt een rood-witte kat al een paar dagen een beetje mank liep met zijn voorpoot. Ze heeft hem kunnen vangen en naar de dierenarts gebracht. Daarna mocht de kat in het Dierenhospitaal bijkomen van zijn avontuur. Muffin had een wond aan één van zijn tenen, maar die was gelukkig al aan het genezen. En nu zit hij dus in het hospitaal, te wachten op de dat ene, for ever, baasje. En alle vrijwilligers daar gunnen dat die lieve Muffin van harte. Muffin is een sociale kat. In het hospitaal kan hij het prima vinden met Gooffy en Koen. En hij praat veel. Onze knappe jongen is veel te nieuwsgierig om in een hokje en een asiel te zitten. Hij wil ontdekken en genieten van het leven. Je zou zeggen dat hij de wereld om zich heen observeert om de diepere betekenis van alles te doorgronden. En hij geeft graag hardop zijn mening over waarnemingen. Muffin babbelt gezellig tegen je, en vertelt je hele verhalen.
Hij houdt van mensen, blijft graag in de buurt en strijkt met zijn lijfje langs je benen.’  Zo’n kat gun je natuurlijk een eigen plek met mensen die hem veel liefde geven. Muffin is 3 jaar oud, gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Muffin kan zowel met katten als honden door één deur. Liefst niet in een huis met jonge kinderen (10+) en graag wel met een tuin.

Kennismaken

Kennismaken met één van de twee. Kijk dan onder het kopje adoptiedieren op www.dierenambulancedenhaag.nl en vul het contactformulier in. 

Muffin is een hele sociale kat.