Op deze plekken in Den Haag kun je tijdens Week tegen Eenzaamheid in Den Haag samen met anderen eten

Nieuws
In totaal organiseren Resto VanHarte en Albert Heijn in Nederland 40 gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt.
In totaal organiseren Resto VanHarte en Albert Heijn in Nederland 40 gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt. (Foto: pr)

 Van 28 september tot en met 4 oktober is de Week tegen Eenzaamheid. In heel Nederland vinden er dan activiteiten tegen eenzaamheid plaats en wordt er aandacht gevraagd voor het onderwerp. In Den Haag zijn er twee plekken waar je samen met anderen kunt eten.

Als deelnemer van het eerste uur doet sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte hier natuurlijk aan mee. Dit doet de organisatie wederom samen met Albert Heijn. Met deze samenwerking willen beide organisaties nog meer mooie ontmoetingen mogelijk maken en meer aandacht vragen voor eenzaamheid.

In totaal organiseren Resto VanHarte en Albert Heijn 40 gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt, waarbij Albert Heijn de boodschappen voor de diners sponsort. De gerechten van het geserveerde driegangendiner zijn gebaseerd op de Allerhanderecepten. En een speciaal ontworpen placemat met leuke vragen helpt buurtgenoten om het gesprek op gang te brengen. In Den Haag vinden de diners plaats bij Buurtcentrum De Geest op George Bizetstraat 25 op vrijdag 29 september en bij Buurthuis De Yp op Oeverwallaan 130 op dinsdag 3 oktober. Inwoners van Den Haag die houden van lekker eten en nieuwe mensen willen leren kennen, kunnen zich aanmelden voor een diner via www.restovanharte.nl/denhaag

Ook doneren tegen eenzaamheid in Den Haag kan via www.restovanharte.nl/denhaag