Een dag vol vreugde en vertier tijdens het Kids Festival Haaglanden

Nieuws
Met een overvloed aan springkussens en sportactiviteiten werd het een dag vol plezier.
Met een overvloed aan springkussens en sportactiviteiten werd het een dag vol plezier. (Foto: LvdH)

Het Kids Festival Haaglanden in het Prinses Irene sportpark aan de Rijswijkse Schaapweg trok gistermiddag honderden kinderen en hun families die het financieel niet breed hebben.

De Dutch Kids Foundation had een aantal kaarten gekocht om deze kinderen niet aan de zijlijn te laten staan, maar juist op het veld een onvergetelijke dag te bezorgen. Met een overvloed aan springkussens en sportactiviteiten werd het een dag vol plezier. Kinderen en ouders genoten samen of individueel van een breed scala aan leuke spellen en uitdagingen.

Tijdens de pauzemomenten werden de bezoekers getrakteerd op heerlijke broodjes, patat en fruitspiezen, allemaal weggespoeld met verfrissende limonade. In de loop van de middag brachten Manon van Raay en Cato Pijnacker - Hordijk van het ADO Den Haag-team een bezoek voor een signeersessie en foto’s met de kinderen. Een DJ met danseressen en een komische clown voegden een extra dosis plezier toe.


Op de foto met Manon van Raay en Cato Pijnacker - Hordijk van ADO Den Haag. - LvdH

Binnenkort organiseert Stichting Sportpark Prinses Irene een VIP-gala, waarvan de opbrengsten ten goede zullen komen aan verschillende activiteiten, waaronder het Kids Festival en Dansend naar de Kerst.