McDonald’s aan Wippolderlaan in Wateringen gesloten

Nieuws
De McDonald's in Wateringen is vanaf vandaag echt dicht.
De McDonald's in Wateringen is vanaf vandaag echt dicht. (Foto: DvE)

Liefhebbers van een stevige hamburger kunnen vanaf vandaag niet meer terecht bij de McDonald’s aan de Wippolderlaan in Wateringen. Het fastfoodrestaurant gaat dicht om ruimte te maken voor de verbreding van de Wippolderlaan.

De weg tussen de A4 en N222 wordt in opdracht van de provincie verbreed van 2x2 naar 2x3 rijstroken. Het plan maakt deel uit van een grootschalige reconstructie van de N211, waarvoor de vergunningsprocedure startte in 2020 en die zeker tot 2027 wordt uitgevoerd. 

Wie nu bang is verstoken te blijven van zijn McKroket of milkshake hoeft niet ver om te rijden. De dichtsbijzijnste McDonald’s is te vinden aan de overkant van de A4, in de Harnaschpolder. Daar staat aan de Hogenhoorn 1 ook een filiaal. Ook kan men terecht aan Honderdland 1022 in Maasdijk en, voor wie de grens over wil, bij de McDonald’s aan de Escamplaan in Den Haag.


DvE

Het filiaal in Wateringen bestaat vijfentwintig jaar. Het naastgelegen tankstation mag open blijven tot 1 januari 2025, maar is nog bezig met een rechtszaak.