Deze zondag geen treinen tussen Rotterdam, Leiden en Schiphol

Nieuws
Er rijden zondag 3 december geen treinen tussen Rotterdam Centraal, Leiden Centraal en Schiphol Airport.
Er rijden zondag 3 december geen treinen tussen Rotterdam Centraal, Leiden Centraal en Schiphol Airport. (Foto: Archief)

Op zondag 3 december rijden er geen treinen tussen de stations Rotterdam Centraal, Leiden Centraal en Schiphol Airport vanwege grootschalige werkzaamheden uitgevoerd door ProRail. De hogesnelheidslijn tussen Amsterdam en Rotterdam zal ook niet bereikbaar zijn voor Intercity direct treinen als gevolg van deze werkzaamheden. 

Reizigers die van plan zijn te reizen tussen Rotterdam Centraal en Schiphol Airport of Amsterdam wordt aangeraden alternatieve vervoersopties te overwegen. NS betreurt het ongemak dat reizigers zullen ervaren door deze werkzaamheden. Een omreisroute op zondag is beschikbaar via metro en trein met meerdere overstappen, maar deze route duurt een stuk langer, met een reistijd van ongeveer anderhalf uur. De werkzaamheden worden naar verwachting maandag afgerond, waarna NS haar reguliere dienstregeling hervat.

Internationaal

Tijdens dit weekend zullen er ook geen Eurostar treinen richting Londen en Parijs rijden vanwege de werkzaamheden. De Intercity Brussel zal enkel tussen Breda en Brussel opereren, zonder stops in Antwerpen als gevolg van werkzaamheden in België.

Bron: NS