Ben jij gelukkig in de Heesterbuurt?

Nieuws
Afbeelding
(Foto: PR)

Op dit moment wordt er gewerkt aan de wijkagenda Heesterbuurt. Door het verzamelen van de resultaten van een vragenlijst en gesprekken met buurtbewoners en ondernemers wordt steeds duidelijker wat bewoners van de Heesterbuurt belangrijke punten vinden in de wijk. En met deze punten gaat de gemeente, samen met bewoners, ondernemers en partners, samen aan de slag. 

Helaas heeft niet iedereen de vragenlijst ingevuld. En de gemeente kan helaas ook niet met alle inwoners en ondernemers persoonlijk in gesprek, maar ze is wel nieuwsgierig! Want hoe gelukkig zijn inwoners en ondernemers in de Heesterbuurt? Daarom staat er sinds half november een groot bord in de speeltuin aan de Hazelaarstraat, waarop bewoners kunnen aangeven of zij gelukkig zijn.

Met stickers, een stift of zelfs kauwgom kan iedereen op een heel eenvoudige manier aangeven of ze gelukkig zijn. Ja of nee? En wil je nog iets anders kwijt aan de gemeente? Stuur dan een e-mail naar: wijkagendaheesterbuurt@denhaag.nl 

Het bord blijft een paar weken staan. Dus pak je kans! En laat weten of je gelukkig bent.

Iedere wijk in Den Haag krijgt een wijkagenda. In een wijkagenda staan de belangrijkste verbeteringen voor een wijk voor de komende vier jaar. De bewoners, ondernemers, samenwerkingspartners en medewerkers van de gemeente bepalen samen wat het belangrijkst is. Samen wordt er vervolgens gewerkt aan de uitvoering van deze verbeteringen.