Bijeenkomst meedenken omgevingsvisie Segbroek verplaatst

Nieuws
Afbeelding
(Foto: PR)

Hoe ziet Den Haag eruit in 2050 als jij aan de knoppen zit? Binnen dat thema worden alle inwoners van stadsdeel Segbroek uitgenodigd om op donderdagavond 15 februari 2024 van 18.00 uur tot 20.30 uur met elkaar na te denken over hoe de toekomst van de stad eruit ziet in Ontmoetingscentrum Copernicus, Daguerrestraat 16. De bijeenkomst die op 14 december geplant stond gaat niet door.

In de omgevingsvisie Den Haag legt de gemeente samen met inwoners vast wat voor stad we in 2050 willen zijn. Daarom wil de gemeente graag met inwoners in gesprek over hoe zij de toekomst van Den Haag zien en welke keuzes we in de komende jaren gezamenlijk moeten maken. De bijeenkomst op 14 december is voor iedereen uit het stadsdeel Segbroek, dus de wijken Regentessekwartier, Valkenboskwartier, Heesterbuurt, Vruchtenbuurt, Bomen- en Bloemenbuurt en de Vogelwijk.

Om 18.00 uur start de bijeenkomst met eten en een drankje. Na een korte uitleg over de omgevingsvisie gaan de deelnemers aan de slag. Rond 20.30 uur is de avond afgelopen. De uitkomsten van deze avond zijn straks terug te vinden in de omgevingsvisie.

Wilt u meedoen? Dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar:
omgevingsvisie@denhaag.nl. Meer info op:
www.omgevingsvisie.denhaag.nl.