Op deze plek in Scheveningen kun je in de krokusvakantie gratis tulpen plukken

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Katie Burnett)

Om de boulevard ook tijdens de renovatie aantrekkelijk te houden, kunnen bezoekers  op zaterdag 24 en zondag 25 februari er zelf tulpen plukken. Speciaal daarvoor zijn er door de ondernemers van het Kurhausplein is samenwerking met de Stichting Buitengewoon Scheveningen drie pluktuinen met ruim 25.000 tulpen ingericht.

Tegen inwisseling van een voucher kunnen bezoekers aan Scheveningen op zaterdag 24 en zondag 25 februari tussen 11.00 en 16.00 uur een bosje tulpen uit de pluktuinen plukken. De drie tulpenpluktuinen zijn te vinden aan de stad- en zeezijde van het Kurhaus en in de Palace Promenade.

Bezoekers ontvangen, zolang de voorraad strekt, een voucher bij besteding vanaf 10 euro bij de horeca en winkeliers op Scheveningen Bad.

De tulpenactie is een initiatief van Stichting Buitengewoon Scheveningen. Tijdens de renovatie van de boulevard verzorgt de stichting extra activiteiten om ervoor te zorgen dat de badplaats aantrekkelijk blijft voor bezoekers uit binnen- en buitenland. 

“De ondernemers kijken er naar uit hun (vaste) bezoekers weer te ontvangen tijdens de voorjaarsvakantie en geven graag een mooi voorjaarsaandenken mee als dank voor hun bezoek,’’ aldus Charlotte Los, van de stichting.

Op buitengewoonscheveningen.nl/tulpen staat een overzicht van de deelnemende bedrijven.