Win culinair uitje op spectaculaire hoogte

Partnerbijdrage
Genieten van hapjes en wijnen met de skyline van Den Haag op de achtergrond.
Genieten van hapjes en wijnen met de skyline van Den Haag op de achtergrond. (Foto: PR)

Nieuw Kijkduin wordt met de dag steeds meer zichtbaar. Dit voorjaar zijn er weer restaurants en winkels bijgekomen. Hier willen we feestelijk bij stilstaan met jou en je vrienden! En wel op culinaire hoogte.

Op woensdag 31 augustus organiseert Nieuw Kijkduin samen met ‘Dinner in the Sky - Nederland’ een dag vol uitzicht en lekker eten. Deze middag gaat er een dinertafel de lucht in met behulp van een speciale kraan voor een heerlijke high wine. Voor deze vlucht hebben we welgeteld zes stoelen te vergeven! Misschien wel voor jou en je vijf vrienden.

‘Vliegend’ restaurant

Nadat je een rondleiding hebt gehad over de bouwplaats, word je zorgvuldig ingesnoerd in dit ‘vliegende’ restaurant. Tijdens de vlucht geniet je van heerlijke hapjes, gemaakt van producten van foodcourt de Daily Taste. En wijnen, geschonken uit het assortiment van The Wine House. Dit alles ervaar je met de skyline van Den Haag, de Haagse kust en Nieuw Kijkduin op de achtergrond. Wat wil je nog meer?
Wil je deze fantastische experience winnen? Bezoek dan onze Facebook en/of Instagram en laat in de comments weten waarom jij dit met je vriendengroep (zes personen) moet winnen! Vergeet niet je vijf vrienden te taggen! Instagram: @nieuwkijkduin, Facebook: Nieuw Kijkduin.

Transformatie badplaats

De Haagse badplaats wordt getransformeerd. Nieuw Kijkduin is in aantocht! Een plek waar je 365 dagen per jaar beleving vindt in de vorm van tal van concepten en een sfeervolle setting. Nog even en het project is afgerond. Tot die tijd kun je al genieten van diverse restaurants, winkels en dagelijkse voorzieningen.

Dit artikel valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.