Gratis spreekuur personen- en familierecht bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten

Partnerbijdrage
Mr. Michiel Vogelaar en mr. Jorien Bijsterbosch.
Mr. Michiel Vogelaar en mr. Jorien Bijsterbosch. (Foto: pr)

Gratis spreekuur personen- en familierecht

Op vrijdag 27 januari en zaterdag 28 januari houdt Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een gratis inloopspreekuur ‘familie- en erfrecht’ in haar (nieuwe) kantoor aan het Honderdland 1036 in Maasdijk.

Tijdens het inloopspreekuur staan de gespecialiseerde advocaten mr. N.T. (Michiel) Vogelaar en mr. J.S. (Jorien) Bijsterbosch klaar om gratis en vrijblijvend uw vragen over echtscheiding, alimentatie, omgangsregelingen, afstamming en andere familierechtelijke zaken te beantwoorden. Ook voor vragen over erfrecht of mediation kunt u bij hen terecht. Mr. Michiel Vogelaar is geregistreerd familiemediator bij de Mediation Federatie Nederland.
Het familierechtspreekuur is gratis en geheel vrijblijvend. In het verleden hoefde u daarom geen afspraak te maken en kon u zo binnenlopen. Vanwege de nasleep van Covid is dat helaas nu (nog) niet mogelijk. Daarom vragen wij u om via onze website uw naam en telefoonnummer (of: e-mailadres) achter te laten. Wij nemen dan telefonisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Daarmee voorkomen wij dat er te veel mensen tegelijk zijn.
Komt u liever niet naar ons kantoor? Dan kunt u uiteraard ook altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een telefonische afspraak maken. Onze familierechtspecialisten staan ook telefonisch voor u klaar!
Vogelaar Bosch Spijer Advocaten staat met zo’n 20 medewerkers, particulieren en bedrijven bij op het gebied van het arbeidsrecht, familierecht, letselschade en tuinbouwrecht.

Meer informatie? Kijk dan op www.vbsadvocaten.nl