Nieuw Kijkduin geeft cadeaubonnen ter waarde van 50 euro weg

Partnerbijdrage
Wie voor 29 maart iets koopt in Nieuw Kijkduin maakt kans op een cadeaubon.
Wie voor 29 maart iets koopt in Nieuw Kijkduin maakt kans op een cadeaubon. (Foto: pr )

De ondernemers van Nieuw Kijkduin geven tot woensdag 29 maart bij elke aankoop, ongeacht het aankoopbedrag, een lot weg. Hiermee maak je als koper kans op één van de 19 cadeaubonnen per week ter waarde van 50 euro. Ook partner Hotel NH Atlantic in Kijkduin doet mee: hier kun je een uitgebreid ontbijt of diner winnen. 

Kortom, maar liefst 7.500 euro aan cadeaus worden er door de winkels, horecazaken en het hotel weggegeven aan bezoekers en ‘thuisbestellers’ veelal uit de buurt. “Ik kom hier elke week boodschappen doen, maar ik had nooit verwacht ook echt te winnen! Superleuke actie, we gaan enorm genieten met het gezin.”, zegt winnares Wendy van Dieren. 

Ze is niet de enige die enthousiast is. De afgelopen vier weken hebben al meerdere winnaars hun prijs in ontvangst genomen. Elke woensdag wordt de wekelijkse uitslag bekend gemaakt via de website www.nieuwkijkduin.nl , social media en posters in foodhal de Daily Taste van Nieuw Kijkduin. 

Kennismaken

Met deze actie wil Nieuw Kijkduin bezoekers kennis laten maken met het vernieuwde winkelgebied en laten zien dat zelfs tijdens de verbouwing er veel te beleven is. Daarnaast willen de ondernemers van Nieuw Kijkduin ervoor zorgen dat, ondanks de hoge inflatie, iedereen zorgeloos kan genieten van kwaliteitsproducten die zij te bieden hebben. “Samen zorgen we ervoor dat onze omgeving elke dag kan genieten van de smaken en de sfeer van ons bijzondere winkelgebied aan het strand”, aldus Jo Hop ondernemer van Seafood Kijkduin. De actie loopt nog tot 29 maart. Kom langs of bestel een verse maaltijd voor thuis, zodat ook jij kans maakt om één van de cadeaus te winnen.