Werkzoekenden met een arbeidsbeperking ontmoeten werkgevers met vacatures op de banenmarkt Meet&Greet XXL

Partnerbijdrage
Afbeelding

Werkzoekenden met een arbeidsbeperking ontmoeten werkgevers met vacatures op de banenmarkt Meet&Greet XXL

Op donderdag 30 maart ontmoeten werkzoekenden met een arbeidsbeperking en zo’n 75 werkgevers uit verschillende sectoren elkaar op de banenmarkt Meet&Greet XXL. Deze wordt georganiseerd door Den Haag Werkt, UWV en Onbeperkt aan de Slag.

Deze banenmarkt is er voor alle werkzoekenden, waarbij hun gezondheid het lastiger maakt om een baan te vinden. Wel of geen doelgroepenregistratie en wel of geen uitkering, dat maakt bij deze Meet&Greet XXL niet uit. Het gaat erom dat werkzoekenden gemotiveerd zijn en op zoek zijn naar een leuke baan.

Er zijn werkgevers aanwezig die hun vacatures zo aanpassen dat ze passen bij de werkzoekenden. Zij staan open voor werknemers die wat extra ondersteuning nodig hebben. Er komen werkgevers uit verschillende branches zoals ICT, zakelijke dienstverlening, zorg en techniek. Elkaar ontmoeten staat hierbij centraal.

Inspiratie en informatie

En er is meer. Tijdens de Meet&Greet XXL kunnen werkzoekenden ook kosteloos hun cv laten checken door experts van het UWV, advies krijgen over kleding via Dress for Succes en een professionele profielfoto laten maken. Bovendien kunnen werkzoekenden loopbaanadvies krijgen en meer te weten komen over scholing via het RMT Haaglanden en het Leerwerkloket.

Bezoek de informatiestands van HalloWerk en het Sollicitatiecentrum van Den Haag Werkt.

Ook het online matchingsplatform HalloWerk en het Sollicitatiecentrum van Den Haag Werkt zijn op de banenmarkt Meet&Greet XXL aanwezig om werkzoekenden verder te helpen richting een passende baan. Denk hierbij aan het bijwerken van profielen in HalloWerk, het zoeken van geschikte vacatures en sollicitatietrainingen enz.

De Meet&Greet XXL is van 14.30 tot 17.00 uur in het Postillion, naast station Holland Spoor. Aanmelden is gratis en kan via https://nederland.onbeperktaandeslag.nl/meetgreet-xxl-regio-haaglanden-30-maart-2023-kandidaten 

Onbeperkt aan de slag

Onbeperkt aan de Slag is een bedrijf dat voor 100% bestaat uit mensen met een arbeidsbeperking. Zij geloven dat goed voorbeeld doet volgen.

Onbeperkt aan de slag biedt een totaaloplossing op het gebied van inclusie en werk. Zij zijn er voor zowel talentvolle en gemotiveerde werkzoekenden met een arbeidsbeperking als werkgevers die impact willen maken. Wil je (onbeperkt) aan de slag? Zij begeleiden je richting een passende baan. Samen met meer dan 100 partners en +10.000 werkzoekenden maken ze zich hard voor één inclusieve arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt waarin iedereen die kan en wil werken een eerlijke kans krijgt. Kijk voor meer informatie op https://onbeperktaandeslag.nl/werkzoekend/