Informatiemarkt Amare 15 mei

Partnerbijdrage
Binnenhof met vooraanzicht op de Ridderzaal.
Binnenhof met vooraanzicht op de Ridderzaal. (Foto: Carel de Groot)

Ontmoet architecten en plannenmakers op de informatiemarkt Binnenhofrenovatie 15 mei in Amare.

Alvast een kijkje nemen in het nieuwe interieur van de Tweede Kamer? Een voorproefje krijgen van het virtueel museum archeologie? Of heeft u een vraag voor de aannemers over de werkzaamheden op en rond het Binnenhof? Maandag 15 mei 2023 organiseert het Rijksvastgoedbedrijf tussen 16.30 en 20.00 uur een informatiemarkt over de Binnenhofrenovatie in Amare Den Haag. Een unieke kans om het laatste nieuws van de architecten en plannenmakers zelf te horen.

Tijdens de informatiemarkt in Amare kunt u in gesprek met de architecten over de ontwerpen van de Eerste en Tweede Kamer. De aannemers zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld bouwlogistiek en de veiligheid op en rond de bouwplaats. Heeft u zelf ideeën voor het uiterlijk van de bouwschuttingen? Of bent u benieuwd naar het uitzichtpunt, augmented reality en het nieuwe informatiecentrum? Ook dan bent u maandag 15 mei van harte welkom.

Renovatie

Naast de informatiemarkt kunt u deze avond ook een aantal presentaties bijwonen. De gemeente Den Haag vertelt meer over de aanpak van de openbare ruimte en de tijdelijke aanpassingen voor de Hofweg. De architecten lichten de renovatie van de historische gebouwen van de Eerste Kamer toe. En het Rijksvastgoedbedrijf geeft een presentatie over de planning en de werkzaamheden van de komende tijd.

Informatie

Aanmelden is niet nodig. Iedereen is tussen 16.30 en 20.00 uur van harte welkom in de foyer op de tweede verdieping van Amare aan het Spuiplein 150 in Den Haag. U kunt binnenlopen wanneer u wilt. Meer actuele informatie over de informatiemarkt en de tijdstippen van de presentaties is te vinden op www.binnenhofrenovatie.nl.