Feestelijke lancering wijkplatform LikeJeWijk Ypenburg

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Dick Muijs)

Op zaterdag 13 mei organiseren de Bewonersorganisaties van Ypenburg in winkelcentrum Ypenburg op het centrale plein voor Verhage de lancering van LikeJeWijk Ypenburg. Iedereen uit Ypenburg is uitgenodigd. Om 11.00 uur wordt de officiële lancering gedaan door stadsdeeldirecteur Petra Sevinga. 

LikeJeWijk Ypenburg is hét nieuwe wijkplatform. De Bewonersorganisaties van Ypenburg (BPY) is ontzettend trots dat zij op 13 mei kunnen starten met hun nieuwe wijkplatform LikeJeWijk Ypenburg. Met ondersteuning van de Gemeente Den Haag is LikeJeWijk Ypenburg (www.ypenburg.nu) hét nieuwe wijkplatform voor alle inwoners, organisaties en gemeentelijke instellingen in de wijk en buurten van Ypenburg. Voor nieuws over Ypenburg, nieuws uit jouw buurt, activiteiten, wijkgids, sociale media en meer! En met gratis LikeJeWijk App!

Gratis ijsje op vertoon van flyer

Op vertoon van de flyer, welke huis-aan-huis wordt verspreid in Ypenburg, kun je bij Verhage inWinkelcentrum Ypenburg tussen 11:30 uur en 13:00 uur een gratis ijsje halen. Tegelijkertijd is ervanaf 10:30 uur een springkussen aanwezig, is er een drankje met watlekkers en muziek.

LikeJeWijk Ypenburg is een initiatief van BewonersPlatform Ypenburg, BurenvandeBras, VriendenvandeBras, Wijkvereniging Morgenweide, Bewonersvereniging Bosweide, Bewonersorganisatie Singels, Wijkvertegenwoordiging Waterwijk en Gemeente Den Haag.