De Posthoorn verloot een aantal exemplaren van ‘Nucleaire Winter’

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: pr)

Gedreven door spanningen in de wereldpolitiek samen met nucleaire dreigingen schreef Arrold Crestian zijn eerste boek ‘Nucleaire Winter’.  De Posthoorn verloot een aantal exemplaren van dit boek. 

Het boek, gericht op jeugdigen en jongvolwassenen, gaat over een jongen die opgroeit in een weeshuis en erachter komt dat hij nog familie heeft. Tijdens zijn zoektocht is er oorlog in bepaalde delen van de wereld en vallen er kernbommen. De effecten daarvan betekenen voor de rest van de wereld een nucleaire winter. 90% van de wereldbevolking is overleden, geen zonlicht, stervenskoud, hongersnoden, bevroren zeeën. In deze setting beleeft de hoofdpersoon een avontuur dat gaat van totale wanhoop, uitzichtloosheid, doodsangsten tot hoop, liefde en voorspoed.

George Orwell

Schrijver Arrold Crestian is op jonge leeftijd geïnspireerd geraakt door boeken als 1984 en Animal Farm van de Britse schrijver George Orwell. Arrold is geïnteresseerd in geschiedenis, religieuze en spirituele verhalen. Het gebruiken van mythes, zodiac tekens en hun betekenis maakt dat het verhaal ‘Nucleaire Winter’ een vindingrijke gelaagdheid krijgt.

Het boek is verkrijgbaar via arroldcrestian.com/bol.com en kost €16, -. De lancering met een animatievideo en een muzikale omlijsting door Arrold Crestian en Romay van den Heuvel is te  beluisteren op Spotify of Youtube Music.

Actie

De Posthoorn verloot een aantal boeken onder haar lezers. Stuur een e-mail naar actie@uitgeverijwestmedia.nl en wie weet valt er binnenkort één bij u in de bus.