Regionale Woonbeurs in Atrium met veel nieuwbouwprojecten

Partnerbijdrage
In het Atrium in het Haagse stadhuis presenteren makelaars en projectontwikkelaars hun aanbod.
In het Atrium in het Haagse stadhuis presenteren makelaars en projectontwikkelaars hun aanbod. (Foto: pr)

Het Atrium aan het Spui in het centrum van Den Haag vormt zaterdag 4 november het decor voor de Regionale Woonbeurs Den Haag. Makelaars en projectontwikkelaars presenteren hier hun aanbod van nieuwbouwwoningen. Daarnaast zijn er hypotheekverstrekkers die de bezoekers kunnen informeren over hun financiële mogelijkheden.

Zoals de naam al doet vermoeden wordt tijdens de Regionale Woonbeurs Den Haag niet alleen het Haagse aanbod gepresenteerd, maar ook een representatief deel van de woningen die te koop zijn in de gemeenten rondom de stad. Daarnaast zijn tijdens de woonbeurs financieel specialisten aanwezig die graag adviseren over de persoonlijke mogelijkheden.

Seminar

Olsthoorn Makelaars en Rabobank praten de bezoekers tijdens een seminar in 30 minuten bij over hoe de zoektocht naar een nieuwe woning kan worden aangepakt. Wat zijn de financiële mogelijkheden? Wordt gekozen voor een bestaande woning of is nieuwbouw een betere optie? Wat betekent verduurzaming in de woningbouw? Welke voorzieningen zijn tijdens iedere levensfase belangrijk? Bij deze vragen en nog veel meer andere zaken staan medewerkers van Olsthoorn Makelaars en Rabobank stil. Natuurlijk is er ook meer dan genoeg tijd voor het stellen van vragen. Dit seminar is tijdens de beurs te bezoeken om 11.30 en 14.30 uur. Het seminar is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan op de website deregionalewoonbeursdenhaag.nl

Informatie

De Regionale Woonbeurs Den Haag vindt plaats op 4 november in het Atrium aan het Spui 70 in Den Haag. En is geopend van 11.00 tot 16.00 uur.  Alle informatie over de beurs en de verwachte projecten is te vinden op deregionalewoonbeursdenhaag.nl.